WIE BEN IK?

Mijn naam is Elizabeth van Driel. Ik ben moeder. Dat is het eerste wat in mij opkomt, dat ik moeder ben van mijn twee kinderen. Een uit mijn buik, een uit mijn hart geboren. Beiden me zo dierbaar. Maar ik ben ook dochter, zus, vriendin, vrouw.

De focus in mijn leven ligt op meedenken met kwesties rond kinderen, voor wie het volgen van onderwijs een uitdaging is. Ik werk als ambulant dienstverlener/ spraak-/taal-/gehoorspecialist, waarbij ik met een multidisciplinair team bedenk hoe we het onderwijs voor het individuele kind beter passend en toegankelijk kunnen maken; het kind met vele mogelijkheden maar dat soms belemmeringen ervaart het reguliere onderwijs te kunnen volgen door een auditieve beperking en/ of taalontwikkelingsstoornis. 

Op zeker moment kruiste een paar jaar geleden holistische Babymassage mijn pad.  Juist gedurende een levensfase waarin ik me afvroeg wat ik voor baby's van Nu zou kunnen betekenen. In deze tijd, die vele uitdagingen kent, misschien wel meer dan ooit....In deze tijd, waarin het verlangen naar verbinding zo voelbaar is.

Ik zou het van de daken schreeuwen: I ♡ babymassage! Baby's zijn er zo ontvankelijk voor. Steeds weer prachtig om te zien en te ervaren hoe baby'tjes genieten van de liefdevolle aandacht. 

Ook volgde ik de specials:

*Babymassage in de kraamperiode en het intensiveren van de hechting tussen ouder en kind *Baby Yoga, ontspanning en plezier voor 2.

Ik ben geregistreerd in het register van de RGDB:

Mijn reis om er te zijn voor aanstaande ouders en hun kindje ging verder.

 

- Ik ben inmiddels geboortefotograaf en fotografeer als vrijwilliger voor Stichting Still.

- Doe een opleiding tot GeboorteDoula bij 'In Bloei' Farola Dumont en Sophie Bos.

- Via 'In Bloei' volg ik ook de specialisatie tot Rouw en Verliesdoula bij expert op dit gebied Laurina Cerredo, Doula Lau.

- Ik haalde het certificaat: EHBO voor doula's bij Elinor Abramson & Martha Montagne van Birth in Holland ism 'In Bloei'.

- Misschien een leuk weetje: ik schreef een boek over het pad dat ik liep vanwege mijn diepgekoesterde kinderwens: 'Onderweg naar jou.'

Ga via deze QR code naar het Instagramaccount van mijn boek. Af en toe breng ik een exemplaar naar een minibieb overal en nergens in ons Kikkerlandje :-)

Wil je een exemplaar van mij kopen en dus verzekerd zijn van uren leesplezier? Dat kan ook: €12.50