WIE BEN IK?

Mijn naam is Elizabeth van Driel. Ik ben moeder. Dat is het eerste wat in mij opkomt, dat ik moeder ben van mijn twee kinderen. Een uit mijn buik, een uit mijn hart geboren. Beiden me zo dierbaar. Maar ik ben ook dochter, zus, vriendin, vrouw.

De focus in mijn leven ligt op meedenken met kwesties rond kinderen, voor wie het volgen van onderwijs een uitdaging is. Ik werk als ambulant dienstverlener/ spraak-/taal-/gehoorspecialist, waarbij ik met een multidisciplinair team bedenk hoe we het onderwijs voor het individuele kind beter passend en toegankelijk kunnen maken; het kind met vele mogelijkheden maar met een belemmerende auditieve beperking en/ of taalontwikkelingsstoornis. 

Op zeker moment kruiste een paar jaar geleden holistische Babymassage mijn pad.  Juist gedurende een levensfase waarin ik me afvroeg wat ik voor baby's van Nu zou kunnen betekenen. In deze tijd, die vele uitdagingen kent, misschien wel meer dan ooit....In deze tijd, waarin het verlangen naar verbinding zo voelbaar is.

Voor een opleiding belandde ik bij Babymassage Nederland, instituut van Miranda van Kester. Zoals zij de technieken van het masseren van baby'tjes heeft verfijnd en mij aanleerde..... daarbij verbleekten de Shantala massagelessen, die er voor handen waren toen mijn eigen kinderen baby waren. Regelmatig heb ik tijdens mijn opleiding tot A- level docent babymassage gedacht: 'Wist ik toen maar, wat ik nu leer en ouders mag gaan leren....' Toen ik het masseren en het overdragen van al mijn kennis hierover meer en meer in de vingers kreeg, wilde ik het van de daken schreeuwen: I ♡ babymassage! Baby's zijn er zo ontvankelijk voor. Steeds weer prachtig om te zien en te ervaren hoe baby'tjes genieten van de liefdevolle aandacht. 

Geef elk kindje zo'n begin van zijn leven hier op aarde! Ieder regelmatig gemasseerd baby'tje zal zich extra geborgen, welkom en ontspannen voelen. Dat is in ieder geval wat ik elk nieuw leven gun:-) En zijn er specifieke hulpvragen, dan nemen we een zijpaadje.

Ik volgde mijn opleiding A- level docent Holistische Babymassage, zoals vermeld bij Miranda van Kester, de spil van Babymassage Nederland. Daarnaast volgde ik bij Miranda ook de specials: "Babymassage in de kraamperiode en het intensiveren van de hechting tussen ouder en kind en Baby Yoga, ontspanning en plezier voor 2." Ik ben geregistreerd in het register van de RGDB:

Mijn reis om er te zijn voor aanstaande ouders en hun kindje ging verder. Ik ben inmiddels geboortefotograaf, fotografeer als vrijwilliger voor Stichting Still en doe een opleiding tot Doula bij In Bloei.

Misschien een leuk weetje: ik schreef een boek over het pad dat ik liep vanwege mijn diepgekoesterde kinderwens: 'Onderweg naar jou.'

Ga via deze QR code naar het Instagramaccount van mijn boek. Af en toe breng ik een exemplaar naar een minibieb overal en nergens in ons Kikkerlandje :-)

Wil je een exemplaar van mij kopen en dus verzekerd zijn van uren leesplezier? Dat kan ook: €12.50