GEBOORTEFOTOGRAFIE

Hallo lieve mensen uit Rotterdam 010 en omstreken,

Als geboortefotograaf werk ik graag met jullie samen om een mooie fotoreportage van de geboorte van jullie kindje te maken.

Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat het geboorteverhaal van invloed kan zijn op de rest van je leven en dat van je kindje. Het is misschien wel extra belangrijk hierbij samen stil te staan, mocht je baby tijdens de bevalling in nood zijn geraakt ( denk aan bijv. een keizersnede, navelstreng om het nekje, een vacuümverlossing).

Dat beelden van de bevalling en de geboorte helpend kunnen zijn, dit samen te verwerken, laat zich raden. Je kunt er naar behoefte steeds op terugblikken, ook (en zeker niet minder )als de geboorte naar verwachting verlopen is. Er gaat snel veel langs je heen. Hoe fijn is het als je alles kunt terug zien en herbeleven?

Foto's geven het geboorteverhaal op een onvergetelijke manier weer en blijven van onschatbare waarde.
Als mens, dus ook als geboortefotograaf weet ik hoe belangrijk het is mijn rol af te stemmen op de wensen van mijn klanten. Tijdens het maken van de foto's, doe ik mijn uiterste best niemand in de weg te lopen. Ik gedraag me als een vlieg op de muur, zit 'achterin de trein', terwijl 'voorin' de belangrijke handelingen worden verricht om de bevalling en geboorte goed te laten verlopen. Vanzelfsprekend breng ik het hele proces tot een paar uur na de geboorte mooi en liefdevol in beeld. Mijn vraag aan jullie is altijd: "How can I serve?"

Bij deze de info:

Geboortereportage tegen gereduceerd tarief: 750 euro inclusief*:

-Geheel vrijblijvend intakegesprek om te kijken of we een klik voelen. Je laat mij tenslotte toe aanwezig te zijn bij een heel intieme gebeurtenis. Het is bovenal belangrijk dat jullie je prettig bij me voelen. Ik ben de constante factor en zal gedurende de hele bevalling bij jullie in de buurt blijven.

-Vanaf 38 weken tot de geboorte sta ik in de startblokken ( je mag ook eerder aankloppen,  maar er is een kans dat ik er niet bij ben, omdat ik te laat kom.)

-Geboortefotografie vanaf 5cm ontsluiting  (eerste kind) tot 2/3 uur na de geboorte. ( foto's eerste ontmoeting met broertje(s)/ zusje(s) )

-50 digitale bestanden in zowel kleur als zwartwit en nabewerkt.

Album 15 bij 15 cm: 10 spreads ( = 20 pagina’s) of 25 digitale bestanden extra.

-Foto's kunnen, altijd in overleg en altijd alleen na toestemming, worden geselecteerd voor mijn portfolio.

Stuur me een berichtje, dan kunnen we bespreken of ik iets waardevols voor jullie kan betekenen♥

*Dit aanbod geldt voor de eerste zes ouders die zich melden. ( niet in april, mei, augustus 2024)

Ik gebruik geen flitslicht. Er is dus wel een lampje of daglicht nodig om foto's te maken. Hoe beter het licht, hoe minder korrelig, hoe mooier de foto's.

Bij een keizersnede bepaalt het ziekenhuis of ik mee mag naar de OK. Ik had het genoegen al een keer mee te mogen, dus ben mijn ervaringen aan het uitbreiden.

Na de geboorte, blijf ik tijdens het zogeheten Gouden Uur en maak foto's als je kindje bij je ligt. Ook van het wegen, meten en aankleden maak ik foto's en mocht daar sprake van zijn: van de eerste ontmoeting met een broertje en/ of zusje.

Testimonials:

Mirjam:

"Het was echt heel fijn je er bij te hebben. Wat breng je een fijne energie mee! Het is zo bijzonder de foto's terug te zien. Wat heb je het goed in beeld gebracht. Dit is voor ons een ontzettend dierbare en dankbare herinnering. Ik geloof dat heel veel mensen net zo dankbaar en blij zullen zijn als wij met je foto's. Enorm bedankt voor je warme contact."

Michelle:
"We zijn er echt super blij met de foto’s en dat is voor ons heel waardevol 🥰 de foto’s zijn voor het leven en nog mooier voor het leven van ons kindje!"

Sanne:

"Voor mij heeft een fotograaf bij de geboorte goed geholpen. Ik heb veel minder scheidingsangst met mijn derde kindje. Bij de eerste twee voelde ik blinde paniek als ik ze niet meer kon horen. Voel me nu veel relaxter, heb er veeeeeeel minder last van."

 

 

In mn ok pak na het fotograferen van  een jongetje, dat geboren werd door een keizersnede #Ikazia 010.