GEBOORTEFOTOGRAFIE

Hallo lieve mensen uit Rotterdam 010 en omstreken,

Als geboortefotograaf werk ik graag met jullie samen om een mooie fotoreportage van de geboorte van jullie kindje te maken.

Het praten en/ of schrijven over het geboorteverhaal geeft jezelf, maar ook je partner en later je kindje de gelegenheid om de bevalling en de geboorte te herbeleven en te verwerken. Er zijn steeds meer wetenschappelijke onderzoeken die aangeven dat het geboorteverhaal van invloed kan zijn op de rest van je leven en dat van je kindje. Het is misschien wel extra belangrijk hierbij stil te staan en je kindje emotioneel bij te staan, mocht het tijdens de bevalling in nood zijn geraakt ( denk aan bijv. een keizersnede, navelstreng om het nekje, een vacuümverlossing). Dat beelden van de bevalling en de geboorte  fijn kunnen zijn, dit samen te verwerken, laat zich raden. Je kunt er naar behoefte steeds op terugblikken, ook en niet minder als de geboorte naar verwachting verlopen is.

Foto's geven het geboorteverhaal op een onvergetelijke manier weer en blijven van onschatbare waarde.
Als mens, dus ook als geboortefotograaf weet ik hoe belangrijk het is mijn rol af te stemmen op de wensen van mijn klanten. Tijdens het maken van de foto's, doe ik mijn uiterste best niemand in de weg te lopen. Ik gedraag me als een vlieg op de muur, zit 'achterin de trein', terwijl 'voorin' de belangrijke handelingen worden verricht om de bevalling en geboorte goed te laten verlopen. Vanzelfsprekend breng ik het hele proces tot een paar uur na de geboorte mooi en liefdevol in beeld. Mijn vraag aan jullie is altijd: "How can I serve?"

Bij deze de info:

Geboortereportage tegen gereduceerd tarief: 750 euro inclusief*:

-Geheel vrijblijvend intakegesprek om te kijken of we een klik voelen.

-Vanaf 38 weken tot de geboorte sta ik in de startblokken ( je mag ook eerder aankloppen,  maar er is een kans dat ik er niet bij ben, omdat ik te laat kom.)

-Geboortefotografie vanaf 5cm ontsluiting  (eerste kind) tot 2/3 uur na de geboorte. ( foto's eerste ontmoeting met broertje(s)/ zusje(s) )

-50 digitale bestanden in zowel kleur als zwartwit en nabewerkt.

Album 15 bij 15 cm: 10 spreads ( = 20 pagina’s) of 25 digitale bestanden extra.

-Foto's kunnen, altijd in overleg en altijd alleen na toestemming, worden geselecteerd voor mijn portfolio.

Stuur me een berichtje, dan kunnen we bespreken of ik iets waardevols voor jullie kan betekenen♥

*Dit aanbod geldt voor de eerste zes ouders die zich melden. Nog plaats vanaf januari 2024. ( niet in mei 2024)

Testimonials:

Mirjam:

"Het was echt heel fijn je er bij te hebben. Wat breng je een fijne energie mee! Het is zo bijzonder de foto's terug te zien. Wat heb je het goed in beeld gebracht. Dit is voor ons een ontzettend dierbare en dankbare herinnering. Ik geloof dat heel veel mensen net zo dankbaar en blij zullen zijn als wij met je foto's. Enorm bedankt voor je warme contact."

Michelle:
"We zijn er echt super blij met de foto’s en dat is voor ons heel waardevol 🥰 de foto’s zijn voor het leven en nog mooier voor het leven van ons kindje!"

 

Mijn geplande/ voltooide opdrachten geboortefotografie:

Oktober 2023: Brielle: Het was magisch! Een badbevalling! De geboorte kunnen vastleggen van een mooi meisje ♥

November 2023: Rotterdam: En nog een droombevalling mogen vastleggen, die zo vredig en liefdevol verliep ♥

December 2023: Numansdorp ( er werd een kerstkindje geboren.) en een geplande keizersnede in Rotterdam ( Legde ik 19 december vast.)

Februari 2024: Rotterdam ( tweeling)

Mei 2024: een jongetje in Delft

In mn ok pak na het fotograferen van  een jongetje, dat geboren werd door een keizersnede #Ikazia 010.