Tarieven babymassage of baby yoga *:

Babymassage, groepsles

4 x 90 minuten

 160 euro

Babymassage Kraamtijd, groepsles 

2 x 60 minuten

   50 euro

Baby Yoga, groepsles 

6 x 60 minuten

 150 euro

Individueel, aan huis **/***

60 minuten

   50 euro

*Bij het uitvallen van een groepsles door redenen van mijn kant, zorg ik voor een inhaalles. Mocht dit niet lukken dan ontvang je het betaalde bedrag voor deze les retour. Ben je zelf een keer verhinderd te komen, dan kijken we samen of er een groepje te vormen valt voor een inhaalles. Deze les vindt plaats binnen drie maanden na de laatste groepsles.

** Incl. reiskosten tot 10 km vanaf 3023DE. Daarbuiten 0.30 cent p/ km excl. parkeerkosten.

***Bij verhindering kan je kosteloos tot uiterlijk 24 uur voor de afspraak annuleren. We zullen in overleg een nieuwe datum zoeken.

 

* Babymassage 

(voor kindjes van zes weken tot een maand of zeven: tot bijna kruipen), incl. flesje olie en instructiekaarten:

Groepscursus 4 lessen van 90 minuten/ max. 5 moeders/ baby's

Wanneer: wekelijks op een vaste dag/ vast tijdstip

              

Locatie:

- In overleg

Kosten: €160,00

- Aan huis

Kosten: 60 minuten individueel: €50,00 incl. reistijd/ - kosten,

( tot 10 km vanaf 3023DE. Daarbuiten kosten: € 0.30 per gereden kilometer.)

Dag /tijd in overleg

Excl. Parkeerkosten.

Zelf een groepje samenstellen?

moeders/ vaders/ opa's/ oma's/ verzorgers: Willen jullie zelf een groepje samenstellen?  Dat kan! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Intakeformulier:

Om jou en je kindje te leren kennen, vraag ik je bij deelname een intakeformulier in te vullen.

Wat leer je zoal?

Je leert de holistisch uitgevoerde Shantala basistechnieken, die je kindje helpen landen op aarde. Ook kan er aandacht zijn voor bijv. darmkrampjes, overstrekken, voorkeurshouding. Je hebt op mijn website veel mogelijkheden je vooraf te verdiepen in de voordelen en het belang van babymassage.

Daarnaast is er de 'Slaap lekker massage' en de 'Commodemassage':  een korte vorm die je kunt toepassen tijdens het verschonen.

* Babymassage in de kraamperiode en het intensiveren van de hechting:

Groepscursus 2 lessen van 60 minuten/ max. 6 zwangere moeders

Wanneer: in overleg

Locatie:

- In overleg

Kosten: 50 euro

Wat leer je zoal?

Voor de allerkleinste, pasgeboren kindjes is er een aparte benadering, die rekening houdt met hun gevoelige prikkelverwerking. De technieken kunnen direct na de geboorte worden toegepast en hebben als doel het baby'tje zich veilig, geborgen en geliefd te doen voelen, wat allemaal bevorderlijk is voor een sterkere hechting. Welkom op aarde ♡

Er wordt op een pop geoefend. Mocht je in de kraamperiode ondersteuning wensen bij het toepassen van de technieken die je tijdens de lessen in je zwangerschap geleerd heb, dan is er de mogelijkheid dat ik aan huis kom. ( zie details hierboven.)

* Baby Yoga plezier en ontspanning met z'n tweetjes, samen in beweging:

( voor baby's vanaf een maand of 3/4 tot de leeftijd dat ze bijna lopen. Incl. reader met oefeningen en liedjes/ versjes)

Groepscursus 6 lessen van 60 minuten/ max. 6 moeders/ baby's

Wanneer: wekelijks op een vaste dag/ vast tijdstip

                 (Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.)

Locatie:

- In overleg

Kosten: €150,00

Geef je op via het contactformulier of neem contact op met mij.

Wat leer je zoal:

Nee, de lotushouding gaan we je kindje niet leren :-)We doen op een veilige en ontspannen manier allerlei oefeningen, die op verschillende vlakken goed zijn voor baby's. Het is een combinatie van yoga oefeningen ( ook voor de ouder/ verzorger), babygym en spelmassage. Met de aangereikte houdingen, technieken en liedjes zullen jullie je vertrouwd gaan voelen met elkaar, waardoor de onderlinge band versterkt wordt. Je krijgt zo een schat aan mogelijkheden mee naar huis om samen bewust met elkaar te spelen en je kindje aandacht te geven. Elke baby heeft van nature drang tot bewegen en behoefte aan contact en geborgenheid. Het speelse karakter van de oefeningen draagt hieraan bij.

 

Zelf een groepje samenstellen?

moeders/ vaders/ opa's/ oma's/ verzorgers: Willen jullie zelf een groepje samenstellen?  Dat kan! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.